
این محصول یک نوع سازه برای فضای داخل و بیرون ساختمان است که این محصول متشکل از پانل رویی، استرینگر، کلاهک و کفشک است. در ادامه این مطلب با کاربرد های مهم کف کاذب و استفاده هایی که از کف کاذب می شود، آشنا خواهیم شد پس با ما همراه باشید.
مهم ترین کاربرد های کف کاذب
- پوشاندن تاسیسات
- سبک سازی ساختمان
- انتقال دهنده گرما و رطوبت
- انتقال دهنده آب، خاک و ماسه
- پوشاندن تاسیسات
کف کاذب پوشاندن تاسیسات اکثرا در مراکز صنعتی و ادارات بوده و حتما می بایست سیستم شبکه کامپیوتری از میانه مسیر عبور کند. برای اینکه بتوان موقعیت مناسب کف کاذب جهت پوشاندن تاسیسات را شرح داد، می توان به به این نکته اشاره کرد که اگر از کف کاذب استفاده نشود، رفت و آمد کارمندان با مشکل جدی مواجه می شود و در بعضی موارد و بعضی مکان ها، نبود “کف کاذب” جهت پوشاندن تاسیسات، مشکل ساز بوده و خطراتی را به همراه دارد.
- سبک سازی ساختمان
تولیدات جدید کف کاذب و شیوه جدید کف کاذب باعث شده تا با کمک این محصول، بتوانیم وزن ساختمان را تا 10 درصد کاهش دهیم که این میزان بسیار خوب است منتهی این نکته در قیمت کف کاذب قطعا تاثیر گذار است. این نوع از کف کاذب بدون نیاز به محل اتکا، به طور مستقل از اطراف قابل نصب است و باید به این نکته نیز توجه ویژه داشت که قیمت کف کاذب با چنین ویژگی فوق العاده ای، بسیار مناسب است اما این مورد را نیز نباید فراموش کرد که قیمت کف کاذب به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد.
- انتقال دهنده گرما و رطوبت
یکی از ویژگی های مهم این نوع کف کاذب که هنگام خرید کف کاذب باید دانست، ضخامت و ارتفاع کم آن است که می توان گرما و رطوبت را به راحتی از کف کاذب عبور داد. ماده تشکیل دهنده چنین کف کاذبی نیز معمولا چوب پنبه، پارکت و یا سرامیک است. یکی از نکاتی که قبل از خرید کف کاذب باید به آن توجه ویژه داشت، عدم استفاده از کف کاذب های انتقال دهنده گرما و رطوبت در ساختمان هایی که نمی توانند وزن زیادی را تحمل کنند است. شما می بایست قبل از خرید کف کاذب به تمامی این نکات توجه کنید سپس برای خرید اقدام کنید. شما می توانید جهت خرید و استعلام قیمت کف کاذب به وبسایت نقش نویسا مراجعه کنید.
- انتقال دهنده آب
این نوع کف کاذب معمولا به صورت درز دار می باشند و در آزمایشگاه ها، کارخانه های دارویی و غذایی و حتی دور استخر ها و اماکن ورزشی مختلف مخصوصا شهر های پر باران استفاده می شود. یکی دیگر از ویژگی های مهم کف کاذب، همین موضوع است و برای افرادی که کف کاذب را برای استفاده در چنین مکان هایی نیاز دارند، پیشنهاد می شوند.
پوشاندن تاسیسات |
سبک سازی ساختمان |
انتقال دهنده گرما |
انتقال دهنده آب |
انواع کف کاذب
- کف کاذب آلومینیومی
این نوع کف کاذب در برابر هوا و رطوبت بسیار مقاوم است. در ایران به دلیل منابع بسیار زیاد آلومینیوم، از این نوع کف کاذب بسیار تولید و استفاده می شود و یکی از پرکاربرد ترین کف کاذب های موجود در بازار است. مجموعه ای از ویژگی های خاص و متنوع این نوع کف کاذب
- کف کاذب فولادی
کف کاذب فولادی همانطور که مشخص است و از نامش پیداست، از جنس فولاد ساخته شده است که با استفاده از جوش نقطه ای به هم متصل شده اند. کف کاذب فولادی قدرت تحمل بسیار بالایی دارد و اگر به دنبال خرید کف کاذب با قدرت و تحمل بالا هستید، کف کاذب فولادی مناسب ترین و بهترین گزینه برای شما محسوب می شود. به علت قدرت بالای این نوع کف کاذب، از آن در مکان هایی که تردد بالا است استفاده می شود.
- کف کاذب سرامیکی
یکی از مدل های مقاوم کف کاذب که در مکان های پر تردد بیشتر استفاده می شود، کف کاذب سرامیکی است که دارای مقاومت بسیار بالایی است. کف کاذب سرامیکی از جهت تعویض و تعمیر می تواند بهترین گزینه باشد زیرا به راحتی می توان بر روی این نوع کف کاذب، تمامی تعمیرات را انجام داد. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت نقش نویسا: nevissafloor.com مراجعه کنید و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.
مزایا و معایب کف کاذب
کف کاذب به عنوان یکی از راه حل های طراحی داخلی، امروزه در بسیاری از ساختمانها به کار می رود. این نوع کف، یک سقف مستقل از سقف اصلی ساختمان است که در فضای میانی آن قرار می گیرد و برای ایجاد جلوه های زیبایی، کنترل سر و صدا، محافظت در برابر حرارت و رطوبت و همچنین افزایش کارایی نورپردازی به کار می رود. در ادامه به بررسی برخی از مزایا و معایب کف کاذب میپردازیم:
1. جلوه ی زیبایی: یکی از مهم ترین مزایای کف کاذب، ایجاد جلوه ی زیبایی در فضاست. این نوع کف، به دلیل طرح ها و متریال های متنوعی که در آن استفاده می شود، می تواند به راحتی با سبک دکوراسیون داخلی ساختمان سازگار شود.
2. کنترل سر و صدا: کف کاذب، به دلیل طراحی خاص خود، می تواند به عنوان یک جاذب صدا و کاهش هدر رفت صدا در فضای داخلی ساختمان عمل کند.
3. محافظت در برابر حرارت و رطوبت: با استفاده از کف کاذب، میتوان در برابر حرارت و رطوبت محافظت کرد. این نوع کف، میتواند به عنوان یک عایق حرارتی و رطوبتی عمل کند و میتواند به کاهش هزینهی حرارتی و سرمایشی کمک کند.
سخن پایانی
در این مطلب تمامی نکات مهم که قبل از خرید کف کاذب باید دانست را مورد بررسی قرار دادیم و با انواع کف کاذب نیز آشنا شدیم. شما می توانید جهت خرید و یا استعلام قیمت به وبسایت نقش نویسا مراجعه کنید. در صورت هرگونه سوال شما می توانید در زیر این مطلب برای ما کامنت بگذارید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
“این مطلب تبلیغاتی است”